Opening seizoen 2013/2014 met Ruud Breuls!

We hebben de eer om het seizoen 2013/2014 in Jazzpodium De Tor te openen! Natuurlijk zijn we ook wel een beetje trots dat we alweer bijna 23 jaar vast onderdeel zijn in de programmering van misschien wel het leukste jazzpodium van Nederland..

ruudbreulsWe nodigen altijd een gastsolist uit om onze concerten tot een eenmalige muzikale belevenis te maken, voor onszelf én onze toehoorders! We hebben al interessante solisten kunnen vastleggen, en de eerste is gelijk een bijzondere: trompettist RUUD BREULS.

Als solotrompettist van The Metropole Orchestra wordt Ruud alom gerespecteerd om de smaakvolle muzikale beheersing van z’n instrument. Als sessiemuzikant zijn z’n bijdragen aan verschillende projecten niet meer te tellen, als solist is er een bijzondere mijlpaal: de onder eigen naam opgenomen CD “Shades Of Brown”, als eerbetoon aan trompettist Clifford Brown.

Ruud heeft belooft om in de kast van het Metropole Orkest te duiken en te kijken of er wat moois ligt om samen te vertolken..

Ruud Breuls speelt “Chinatown” met het Metropole Orkest

“I’m Old Fashioned” met het Jazz Orchestra of the Concertgebouw

 

Comments are closed.