DCCB did it again

Op vrijdag 24 februari 2012 was het óók vol op het podium: de Dual City Concert Band, met stersolist trombonist Günter Bollmann, boeiden het toegestroomde publiek tot het laatste moment.
door Hans Arnoldy
DCCB_24.02.2012.jpg
Waren er in vroeger jaren wel eens concerten van de band dat je het idee had dat er meer muzikanten op het podium zaten dan publiek in de zaal, dat is nu toch zeker niet meer zo. En gisteravond al helemaal niet.
Het etablissement was goed gevuld. Met vooral aandachtig luisterend publiek. De band zelf was daar in hoge mate zelf de aanleiding toe. Over het vorige concert werd in de Tortalk (Im- & Expressions #3) al geschreven dat het leek of de band in muzikaal opzicht was gegroeid. Die constatering gold ook gisteravond. Fris repertoire, minder spektakel en meer nuance. De opvattingen van interim(?)orkestleider Bert Pfeiffer lijken in repertoirekeuze en in uitvoering steeds meer door te klinken.
De receptuur was als gebruikelijk:
Klik op deze link en lees verder

Comments are closed.