Nieuwe CD “Distrust All Rules” – the music of Henri Gerrits

Henri Gerrits, ons longtime lid van de trombonesectie, heeft zich over de jaren ontwikkeld als componist/arrangeur.

Op 7 dec. 2011 gaat in Theater De Bouwkunde te Deventer de nieuwe CD “Distrust All Rules- The Millenium Jazz Orchestra plays the music of Henri Gerrits” in première. Alle arrangementen op deze CD zijn van Henri’s hand. Meestertrombonist Jiggs Whigham zal deze avond mede opluisteren.

Zo bescheiden als Henri zelf is, zo uitbundig zal het resultaat van de CD zijn. Onze monden vielen al vaker open van verbazing als Henri’s stukken op de lessenaar stonden.. Zeker de moeite waard om deze CD te gaan beluisteren!

Klik hier om de video van de studiosessie te zien

De CD is te bestellen via Henri’s website: www.henrigerrits.com

Ook is de bladmuziek via z’n website te verkrijgen.

Henri, gefeliciteerd!

Comments are closed.