Boeren zoekt Wauw!

boerenEnthousiast slingerde Bert Boeren het goede nieuws op Facebook, z’n trombonebouwer Michael Rath had een nieuw instrument voor hem gemaakt en het was liefde op het eerste gezicht!

Het tekent de nog altijd aanwezige bezieling van de Bosschenaar, die internationaal gewaardeerd wordt om z’n muzikaliteit en de prachtige beheersing van de trombone. Jarenlang was hij lid van het fameuze Dutch Swing College en reisde zo de hele wereld over, er wordt beweerd dat van alle Nederlandse jazzmusici hij de meeste visumstempels in z’n paspoort heeft staan.

Tegenwoordig loopt het Jazz Orchestra of the Concertgebouw als rode draad door z’n leven, geeft hij les aan het Conservatorium van Amsterdam en is actief als trainer/coach. Maar ook zie en hoor je hem met acts als Anouk en Doe Maar, om Bert’s veelzijdigheid maar eens te onderstrepen.

“Bert is geworden wie hij is door de Jazzmuziek” vermeld zijn eigen website, en in die hoedanigheid zien we hem graag op 18 april!

Bert Boeren & DSC – Indiana (1988)

Bert Boeren & JOC – All The Things You Are (ballad!)

Doe Maar – Is Dit Alles (solo Bert Boeren)

 

 

 

Comments are closed.